Луксозни апартаменти под наем
  +359 892 243 645   гр. Шумен ул. Д-р Петър Кърджиев №8   apartamentirubo@gmail.com

За нас

Бъдете свободни и независими! Бъдете в комфорта на своето собствено пространство! Апартаменти РуБо са луксозни апартаменти под наем и предлагат на уикенд - пътешествениците и бизнес клиентите, нуждаещи се от място за дългосрочен престой, дом, далеч от дома. Ние ви даваме свободата да отседнете в комфортен апартамент, обзаведен с най-висок клас мебели и електроуреди. Апартаментите се отдават на месечна база и са изключително подходящи за командировки и временно пребиваване в града.

Апартаменти РуБо разполага с две студия, пет двустайни и три тристайни апартамента. Всички те се намират в идеалния център на гр. Шумен, в непосредствена близост до ресторанти и кафенета, голям хранителен магазин, аптеки, платен паркинг, както и до повечето административни сгради на града.

За връзка с нас

Свържете се с нас, чрез контакт формата в сайта, email или телефон

За контакти

Студията и апартаментите разполагат с напълно обзаведена кухня, уютно спално помещение, както и комфортна баня с душ кабина. Във всеки апартамент има климатик, кабелна телевизия, оптичен интернет и охранителна система. Някой от апартаментите разполагат и с балкон.