Луксозни апартаменти под наем
  +359 892 243 645   гр. Шумен ул. Д-р Петър Кърджиев №8   apartamentirubo@gmail.com

За нас

Бъдете свободни и независими. Бъдете в комфорта на своето собствено пространство. Апартаменти РуБо са луксозни апартаменти под наем и предлагат на уикенд - пътешествениците и бизнес клиентите, нуждаещи се от място за дългосрочен престой, дом, далеч от дома. Ние ви даваме свободата да отседнете в комфортен апартамент и същевременно да бъдете обслужвани като в хотел. Бъдете свободни да живеете по своя собствен начин.

Сградата на Апартаменти РуБо разполага с две студия и четири двустайни апартамента. Намира се в идеалния центъра на гр. Шумен, на около 10м. от централната пешеходна зона. В непосредствена близост има ресторанти и кафенета, както и голям хранителен магазин, аптека и платен паркинг. До повечето от административните сгради на града може да се стигне пеша. На цялата територия на сградата има безжичен интернет, който е безплатен за нашите гости.

За връзка с нас

Свържете се с нас, чрез контакт формата в сайта, email или телефон

Резервации

Студията и апартаментите разполагат със собствена обзаведена кухня, уютно спално помещение, както и комфортна баня с душ кабина. Във всеки апартамент има климатик, кабелна телевизия, безжичен интернет и охранителна система. Някой от апартаментите разполагат и с балкон.

Луксозните апартаменти и комфортните студия се предлагат и на хотелски начала и като жилища под наем.